Monday, December 10, 2012

Miért érdemes az Egérutat választani?Gyakori kérdés: miért használjam az Egérutat, mi a különlegessége és vannak-e előnyei a navigációnknak?
Ehhez próbáltam pár fontos érvet kiragadni és leírni.

Hogyan biztosítja az Egérút a leggyorsabb célbaérkezést?
Az Egérútnak három forrása van az időalapú útvonaltervezés tekintetében
  • Az első a felhasználóktól érkező friss adatok. Ezek természetesen a legfontosabbak egy időalapú útvonaltervezés esetén.
  • A második az operátor, aki folyamatosan és aktívan jelöli és avatkozik be útépítések, rendezvények balesetek, sávszűkítések esetén. Ez egy profi segítsége a rendszernek, mert pontos célzást és időzítést tesz lehetővé.
  • A harmadik réteg a hisztorikus adatok. Ez az eddig bejött statisztikák elemzéséből áll, lényege, hogy a periodikusan megjelenő dugókat már megtanulja a rendszer, így például reggel a város irányába beduguló utakat figyelembe veszi és elkerüli.

Milyen további előnyöket tud az Egérút?
Vannak persze még a finomságok, melyek nagyon sokat számítanak, hogy időt, energiát, üzemanyagot  takarítsatok meg. Ezek például a kiemelkedő minőségű térképadatbázis, melyet a GeoX térképész csapata messze az elvárható igényesség felett tart karban. Természetesen tartalmazza a teljes ország úthálózatát, házszámokat is, beleértve még az egészen kis településeken is. Jelenleg 230 000 km úthálózatot tartalmaz Magyarországról, és ezzel abszolút az élvonalban található.

Kiemelkedő arculat és letisztult formavilág. 2012-ben Formatervezési Díjat nyert az Egérút Vizuális kommunikáció kategóriában. A Drone grafikai stúdió kiemelkedő látványvilága nem csak megkönnyíti, de élvezetesebbé is teszi a program használatát.

További előnyünk a kifinomult tervezési motor, mely nem csak azt veszi figyelembe, milyen napszakban, milyen megyében vagy városban vagy, mert ezek átlagsebességei jelentősen különböznek, de még az egyes útszakaszok finom különbségeit is méri, beleértve még az út minőségét is.

Mára jelentős előnyünk lett a mögöttünk álló felhasználóí tömeg, ami Magyarországon már több mint 30.000 felhasználó, és dinamikusan növekszik. Ez mérhetően egyre pontosabb tervezéseket tesz lehetővé. Mára tényleg működik az "Egy mindenkiért, mindenki egyért!" vezérelv.

Egyedülálló módon elérhetőek vagyunk mind a három fő platformra (Android, iPhone, WP7). Ez szélesebb körű elterjedést tesz lehetővé, így még pontosabb útvonalterveket készíthetünk..

Végezetül, és talán ez a legfontosabb. Az Egérút fejlesztés a mi gyerekünk. Úttörő módon próbál versenybe szállni a külföldi konkurenciával. Ez egy izgalmas kísérlet, és bizony ekkora „arcátlanságot” nem sokan mertek bevállalni. Jelenleg az erős fejlődésre alkalmas alapokat készítjük el, mely a későbbi külföldi továbblépés alapja lesz. Folyamatos a tesztelés és fejlesztés, mind a szerver, a kliensek, mind az operátor oldalán.

Tehát válasszatok minket és segítsétek autózásotokkal az Egérút fejlődését! Ti is teszteljetek, jelezzetek vissza, és szurkoljatók a kis egérnek!

Jó Egérutakat!

No comments:

Post a Comment