Wednesday, July 11, 2012

Milyen terveink vannak az év második felére az Egérúttal?

Tipikusan ezek azok a pontok, amiről minden cég mélyen hallgat, és ezzel mi sem vagyunk másként, de azért pár alapirányt már most publikussá teszünk, a többi legyen meglepetés.

Összességében a az előző félév célja egyértelműen az volt, hogy Magyarországon belépjünk az okostelefonra készülő ingyenes navigációk versenyébe. Ezt tettük mind fejlesztéseinkkel, mind kommunikációnkkal. Már belépésünk előtt tisztában voltunk azzal, hogy ebben a szektorban nagyon magas a belépési küszöb, és a konkurens cégek rendkívül tőkeerősek és dinamikusan bővülők. Ennek ellenére egyértelműen sikeres volt a belépésünk, bár azért volt egy olyan résztvevő, akinek ez nagyon nem tetszett.

Most már más céljaink vannak. Itt vagyunk, megérkeztünk, működünk, tudnak rólunk, figyelnek és számolnak velünk, így a továbblépési stratégia is más kell legyen, mint ami az eddigi haladás volt.

Kis részvevőként jellemző ránk a kiemelt rugalmasság. Ez olyan többlet lehetőségeket nyit meg előttünk, hogy azzal határozott előnyöket tudunk realizálni. Erre már az első félévben is volt példa, mikor speciális fejlesztésünk a térerősségmérésre vonatkozóan beelőzött mindenkit. Ennek sikere irányt mutat számunkra.

 http://index.hu/tech/cellanaplo/2012/05/02/terkepre_tesszuk_a_lefedettseget/

Két célt fogalmaztunk meg: egyrészt a meglévő szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése, másrészt az ötletes, szellemes „huszárvágásaink”.

Dióhéjban ezekben gondolkodunk, tele jópár meglepetéssel, és ötlettel. Remélem minél többen követtek és szurkoltok nekünk, hogy ebben az izgalmas folyamatban mivel rukkolunk legközelebb ki.

Addig is jó Egérutakat!

No comments:

Post a Comment