Wednesday, October 10, 2012

Most hogyan tovább?


Lassan egy év eltelt, kifulladtunk, vagy van még előre?
Aki követi munkánkat, az Egérút fejlesztését, tudja, hogy folyamatosan teljes erőbedobással haladunk, ahogy kapacitásaink engedik.
De tudunk-e még fejlődni, vannak-e még terveink, vagy „csak” ennyi volt, egy fellvillanás, egy próbálkozás, egy ígéretes törekvés?
 
Nekünk nagyon sűrű év volt, rengeteg tapasztalattal, és hatalmas aktív tudásbázissal. Rengeteget tanultunk magáról az ingyenes navigációs szektorról, a lehetőségekről, az elvárásokról, a konkurenciáról, és magunkról is.
Most az a kérdés, mit kezdünk, tudunk-e mit kezdeni ezzel az összállt, lassan kiforró rendszerrel?
Az első, amit látok a kérdésben, hogy még nem vagyunk meg. Még bizony van minek elkészülnie, és van bőven, ami előttünk áll. Azt amit terveztünk erre az időszakra 80-90%-ban MÁR ELÉRTÜK, de van, amiben még mindig komoly lemaradásban vagyunk.
Ha a közeli jövő terveiről gondolkodom, akkor már többet látok. Most, hogy lassan megszületik az erős alap, amire lehet építkezni, jöhetnek végre az extrák. Végre készülhetnek azok a funkciók, amik már mind adnak valami kis többletet, amik már extra lehetőségeket nyitnak. Mi mindenképpen haladunk tovább mind funkcionalitásban, mind minőségben.
Ha még tovább nézünk, akkor van előttünk egy nagy cél. Már volt, hogy félve, de ki mertük mondani,  és egyre komolyabban gondoljuk. Szeretnénk a Magyarországon megszületett alapokra külföldön tovább építkezni, beszállni magyarként a nagy versenybe, és sikert elérni.
Tehát van tovább, van merre, vannak még egérutak. Reméljük,  számotokra is öröm velünk jönni ebben a növekedésben. Halad a kicsi egér, és folyamatosan keresi az új utakat.
Jó Egérutakat!

No comments:

Post a Comment