Wednesday, April 18, 2012

Egérút csapat bemutatása


Valójában minden termék, program, alkalmazás, szolgáltatás mögött emberek állnak, bár ebbe nagyon sokszor nem gondolunk bele. Nincs ez máshogy az Egérút esetében sem. Sok ember, rengeteg munkája van a fejlesztésben eddig is benne, ezért azt gondoltam, röviden bemutatnám a csapatot.

Péter: egyik alapító és a fejlesztés feje. Kezdetektől részt vesz a fejlesztésben, és ő a programozó csapat vezetője. Úttörő munkát végez, és ő az a személy, akit ha elütne a villamos, akkor nagy bajban lennénk. Nem egy átlagos programozó, bár gitározik, és hosszú a haja, de ettől még lehet valaki jó ember.

Tamás: a GeoX ügyvezetője. Munkája az Egérút kapcsán messze túlnyúlik a térkép adatbázison. Csapatunk messze legtapasztaltabb tagja, és komolyan bizonyított iparági ismeretekkel rendelkezik. Bevallom, szava bizony mindannyiunk számára vétójogot jelenthet szinte bármilyen területen. Amúgy kedves ember lenne.

Ferenc Balázs: szintén alapító, és rengeteg munkát, energiát tett a projekt sikerébe. Hozzá tartoznak az adminisztratív körök, AdWords reklámok, forgalmi korlátozások kezelése. Ő az abszolút precíz, egy problémán akár órákat is elidőző, megoldást kereső ember.

Dávid: szinte kezdetektől velünk tart, és a szerveroldali részben van Péterrel együtt oroszlánrésze. Jelenleg külföldön van, az ő agyát már részben elszívták, ami egyáltalán nem meglepő, viszont mi nagyon sajnáljuk.

Milán: az iPhone kliens fejlesztése és tesztelése a területe. Ő, annak ellenére, hogy programozó, nem gitározik és még csak hosszú haja sincs. Kicsit gyanús is.

Imre: a Windows Phone kliens fejlesztését viszi. Ritkán beszél, de akkor nagyon találó mondásai vannak.

Laci: többek között a mobilreklám feltöltési felület tartozik hozzá, de a TMC táblában is oroszlánrésze van. Szimpatikus tulajdonsága, hogy mindenhol terjeszti az Egérút jóhírét.

Kata: sales és marketing. És anyuka. Pontos, precíz, mindig kijavít, de neki elfogadom.

Gábor: térképfrissítések, adatbázis karbantartás, és számos hasznos ötlet. Vele tudok a legjobban vitatkozni, arról, amiről végül kiderül, hogy egyetértünk.

Dániel: kifinomult grafikák és látványvilág. Ő találta ki visszafogott képi megjelenítést, és a lyukas fejű egeret, azaz róla végülis elmondható, hogy ő lőtte fejbe az Egeret!

Luca: Facebook és reklám grafikák. Az ő hangjával nemsokára találkozni fogtok, mert civilben szinkronizál, így ő lesz az Egérút női hangja. Egyébként nagyon kedves.

Szakács úr: tesztelés és útvonalbejárás. Talán nincs olyan utca az országban, amit ne autózott volna be legalább egyszer.

Miklós (ez én volnék): ötletgazda és egyik alapító. Elkötelezett ember, célja a közös siker elérése. A projekt érdekében gyakran kergeti a többieket éjszakázásokba. Ezért néha nem túl népszerű.

Családtagok és barátok, és még sokan mások: néha annyit segítenek, mintha már itt dolgoznának. Valamiért sokan szimpatizálnak velünk, amit nagyon köszönünk!

Hát ezek vagyunk mi. Talán így közelebb érzitek magatokhoz az Egérutat, és nem egy arcnélküli, személytelen gépezetként gondoltok a továbbiakban ránk.

Miklós

No comments:

Post a Comment